Contact by mail

Vacant Position

Tietoliikennearkkitehti

Etsimme kokenutta teknistä lisävahvistusta tietoliikennearkkitehdin muodossa täydentämään Networking-tiimiämme.

Tehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia projekteja tietoliikenneoperaattoriasiakkaittemme kiinteissä runko- tai access-verkoissa. Lisäksi pääset myös osaksi projekteja konesalien tietoliikenneverkkoihin, sekä yritysverkkoratkaisuihin liittyen. Pääyhteistyökumppanimme ovat Nokia, Arista, Palo Alto ja Icotera.

Toivomme syvällistä osaamista ja ymmärrystä seuraavista aihealueista

  • Tietoliikenneoperaattoreiden kiinteät runkoverkot
  • Tietoliikenneoperaattoreiden kiinteät access-verkot
  • Konesalien tietoliikenneverkot ja yritysverkkoratkaisut (kytkinverkot, L3-verkot)

Toivomme vahvaa osaamista edellä olevien aihealuiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Minkään tietyn laitevalmistajan tuotteiden täydellinen osaaminen ei ole ehdoton vaatimus, mutta osaaminen Nokian ja Aristan verkkolaitteista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin valittavien henkilöiden innostus, pohjaton halu oppia uutta ja keksiä luovia ratkaisuja (”out-of-the-box”) erilaisiin tilanteisiin. Edellytämme kokemusta verkkojen/laitteiden konfiguroinneista ja ylläpidosta sekä vikatilanteiden hoidosta. Eduksi katsotaan myös ohjelmisto-osaaminen, skriptien kirjoittaminen sekä Linux-osaaminen.

Sujuva suomen- ja englanninkieli niin suullisesti kuin kirjallisesti on perusedellytys tehtävässä. Hyvästä ruotsinkielen taidosta on paljon hyötyä, muttei ole välttämätön.

Mitä tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen roolin kansainvälisessä ympäristössä
  • Monipuoliset edut – hieronta, virike, lounas & puhelin
  • Joustavan hybridityön
  • Mukavat kollegat ja uudet työkalut
  • Laaja työterveyshuolto

Kiinnostuitko? Hae työtä laittamalla CV:si ja hakukirjeesi otsikolla ”Tietoverkkoarkkitehti” tulevalle esihenkilöllesi Jan Karlssonille osoitteeseen: jan.karlsson@netnordic.com tai hae Easy Apply toiminolla LinkedInistä. Paikka täytetään nopealla aikataululla, joten toimithan pikaisesti.

Keitä me olemme

NetNordic on pohjoismainen järjestelmäintegraattori ja palvelutoimittaja. Olemme erikoistuneet tarjoamaan toimintakriittisiä palveluita ja ratkaisuja tietoturvasta, turvallisiin pilvipohjaisiin konesaleihin sekä turvattuihin tietoverkkoihin. Meillä on ISO 27000 sertifikaatti. Elämme teknologialle ja rakastamme älykkäitä ratkaisuja. Pyrkimyksemme on olla asiakkaan paras kumppani – Best Companion.

NetNordicin asiakkaat ovat suuria ja keskisuuria julkisen tai yksityisen sektorin toimijoita. NetNordic on jännittävällä kasvumatkalla, jossa viimeisimpänä ryhmään liittyi mukaan suomalaisia tietoturvakeskuspalveluita tarjoava Fiarone. Fiaronen oston jälkeen NetNordiclaisia löytyy Pohjoismaista jo yhteensä yli 500 työntekijää 14 toimistoltamme. Suomessa meitä on tänään noin 60 henkilöä Espoossa ja Turussa.

Lue lisää meistä täältä