Contact by mail

Ura NetNordicilla

Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ainoastaan kiitos sen, että olemme saaneet joukkoihimme parasta it-asiantuntijuutta omaavia työkavereita. Tämän takia etsimme tiimiimme henkilöitä, joilla on sekä relevantti koulutus ja kokemus, että aito into tukea asiakkaitamme heidän tarpeissaan. Ennen kun haet töihin NetNordicille, onkin hyvä tutustua arvoihimme ja työkulttuuriimme ja katsoa että ne täsmäävät sinun toiveita tulevalle työpaikallesi!

Meidän arvomme

Olemme kunnianhimoisia – Pyrimme jatkuvasti luomaan menestystä asiakkaillemme.

Olemme tiimikeskeisiä – Jokaisen panostus lasketaan, mutta toimimme aina yhdessä.

Olemme luotettavia – Pidämme lupauksemme ja seuraamme suunniteltua.

Töissä meillä

Mielekästä ja merkityksellistä työtä

Jotta pystyisimme tarjoamaan mielekästä ja kehittävää työtä työntekijöillemme, saat itse osallistua oman työkuvasi suunnitteluun. Annamme myös mahdollisuuden aktiivisesti osallistua yrityksen muutos- ja kehitystyöhön työpaikalla. Työolojen on tarjottava mahdollisuus yhteistyöhön ja sosiaalisiin kontakteihin kollegoiden kanssa.

Kouluttautuminen ja sertifioinnit

NetNordic panostaa paljon siihen, että houkuttelemme parhaita työntekijöitä ja tarjoamme asiakkaillemme siten parasta mahdollista palvelua, koulutusta ja sertifiointitasoa. Henkilökuntamme omaa useita erilaisia korkeimman tason sertifiointeja, joilla varmistamme laadun asiakassuhteissamme.  Sekä asiantuntijamme, että myyjämme osallistuvat säännöllisesti erilaisiin työpajoihin ja jatkokoulutuksiin, pysyäkseen kartalla uusimmista teknologioista ja innovaatioista.

Haluamme olla houkutteleva työnantaja parhaille asiantuntijoille

Tutustu asiantuntijoihimme videolla!

Tällä playlistillä pääset tutustumaan viiteen asiantuntijaamme. Seuraavan videon saat valittua oikean kulman ylävalikosta.

Tärkein ainesosa menestysreseptissämme on kyky houkutella parhaita työntekijöitä it-alalta. Toistaiseksi olemme onnistuneet yli odotusten – ylläolevalla soittolistalla pääset tutustumaan viiteen eri asiantuntijaamme. Asiantuntijoidemme johdosta, olemme pätevä ja kokenut kumppani asiakkaillemme. Asiantuntijamme varmistavat sen, että kanssamme on helppo keskustella teknisistä vaihtoehdoista ja että tunnistamme toimivimman ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne. Vankka osaaminen yhdistettynä johtaviin teknologioihin on menestyksemme avain!

Kun valitset NetNordicin

Töissä NetNordicilla tulet tapaamaan sertifioituja asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus alalta. Heidän lisäksi tulet kohtaamaan joukon lahjakkaita, luovia ja innostuneita ihmisiä. Huipputeknologioiden avulla pääset tuottamaan huomattavia taloudellisia etuja asiakkaillemme. Monet asiakkaistamme ovat myös saaneet merkittäviä kilpailuetuja ratkaisujemme ja palvelujemme ansiosta.

Töihin meille?

Kiitos mielenkiinnostasi! Tällä hetkellä meillä ei ole hakuja auki, mutta olet aina tervetullut lähettämään meille avoimen hakemuksen – lähetä ansioluettelosi ja henkilökohtainen kirje osoitteeseen: finland@netnordic.com