Contact by mail
25/05/2022

Tehoa IT-infraan w/ Cloudian & Komprise

Suurin osa meistä painii samojen ongelmien kanssa – miten IT-ympäristöä pyöritetään mahdollisimman tehokkaasti ja miten kasvavaa määrää dataa on järkevin hallita? Tule kesän kynnyksellä tapahtumaamme kuulemaan, miten Komprise ja Cloudian yhdessä helpottavat IT-infran hallintaa ja vähentävät merkkittävästi tallennukseen liittyviä kustannuksia!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Työpajankatu 2A R3, Helsinki
25/05/2022
15:00 - 23:00

Tehosta it-ympäristöäsi ja säästä merkittävästi kustannuksissa!

Data kasvaa ja samalla tallennuksen kustannukset kasvavat kilpaa. Komprisen ja Cloudianin avulla, saat helpotettua it-infrasi hallintaa sekä vähennettyä kustannuksia optimoimalla strukturoimattoman datasi talletuksen.

Tervetuloa tapahtumaamme 25.5, jossa pääset kuulemaan miten voit saada takaisin yli 50 % Tier 1 NAS -kapasiteetista hyödyntämällä Cloudianin ja Komprisen fiksua yhdistelmää! Samalla saat nähdä miten heidän tiedonhallinta- ja tallennusratkaisunsa auttaavat yrityksiä siirtämään dataa läpinäkyvästi halvempaan ja joustavaan tallennustilaan.

Demon jälkeen saat tutustua Helsinki Distilling Companyn -tislaamoon ja kuulla miksi suomalainen vesi ja korkealaatuiset tisleet sopivat niin hyvin yhteen. Tämän jälkeen saat myös mahdollisuuden maistella tislaamon tuotteita!

Päivän agenda:

  • 15:00 Tapahtuma alkaa – kokoontuminen Tislaamossa
  • 15:30 Miten NetNordic tukee yrityksiä fiksuilla IT-infrastruktuureilla
  • 15:45 How Cloudian & Komprise reduce costs & increase IT-infrastructure efficiency – demo & use case
  • 17:00 Tislaamokierros ja maistelu The Helsinki Distilling Company -tuotteilla
  • 18:50 Kolmen ruokalajin illallinen

Tapahtumapaikkana toimi The Helsinki Distilling Companyn Tislaamo-ravintolan uniikit tilat.

Tapahtuman tarjoaa: 

 

Cloudian partner Finland

Cloudian on johtava S3-yhteensopivan objektitallennus-ratkaisun toimittaja. Cloudian yksinkertaistaa yrityksen datan tallennuksen tarjoamalla rajattomasti kustannustehokasta ja skaalautuvaa tallennustilaa, joka yhdistää massiiviset tietojoukot yhteen, helposti hallittavaan ja ympäristöön.

Tutustu Cloudianin ja Komprisen yhteispeliin täältä. 

 

Komprise on datan hallintaan erikoistunut yritys, jonka tarkoituksena on helpottaa datan analysointia, kylmän datan siirtoa edullisempaan tallennuspaikkaan ja juuri oikeiden tietojen saavuttamista. Komprisen Intelligent Data Management auttaa hallitsemaan strukturoimattoman datan kasvavaa määrää ja auttaa säästämään jopa 70% yrityksen tallennus-, varmistus- ja pilvikustannuksista.

Lue lisää ratkaisusta: Blogi: Komprise helpotta neulan löytämistä strukturoimattoman datan heinäsuovasta