Contact by mail
11 - 12 elokuun, 2023

Suuret Oluet – Pienet Panimot Turku

Tule kanssamme SOPP-tapahtumaan nauttimaan pienpanimoiden antimista, ja tutustumaan ammattilaisiimme rennossa ilmapiirissä!

0

päivää

0

tuntia

0

minuuttia

0

sekuntia

Tuomiokirkontori 1, 20500 Turku
11 - 12 elokuun, 2023
15:00 - 23:00

Tule tapaamaan meitä Suuret Oluet – Pienet Panimot -festivaaleille Turkuun 11. ja 12. elokuuta ja nauti kanssamme yksi olut! Oletko intohimoinen tekniikan harrastaja, jolla on taito kyberturvallisuuteen? Tämä on tilaisuutesi tavata innovatiivisen IT- ja tietoturvayhtiön NetNordic Finlandin tiimimme ja tutustua jännittäviin mahdollisuuksiin kyberturvallisuusanalyytikkonamme.

Me NetNordicilla uskomme lahjakkuuden vaalimiseen ja urakehityksen kannustamiseen. Jos olet innokas aloittamaan urasi kyberturvallisuuden alalla, tämä tapahtuma on täydellinen paikka luoda yhteyksiä ammattilaistemme kanssa ja saada korvaamattomia näkemyksiä alasta ja yrityksestämme.

Miksi osallistua? Verkostoidut yksinoikeudella kokeneiden kyberturvallisuusanalyytikkojemme kanssa ja saat ensikäden tietoa taidoista, asiantuntemuksesta ja toimialan suuntauksista, jotka muokkaavat kyberturvallisuuden maisemaa. Tutustu NetNordic Finlandin monipuolisiin uramahdollisuuksiin, joissa pääset työskentelemään haastavien projektien parissa, oppimaan kokeneilta ammattilaisilta ja vaikuttamaan aidosti alati kehittyvässä kyberturvallisuuden maailmassa.

Lisäksi tiimimme on sitoutunut tukemaan ja opastamaan nuorempia analyytikkoja heidän ammatillisella matkallaan. Tutustu mentoreihin, jotka antavat arvokkaita neuvoja, jakavat alan parhaita käytäntöjä ja auttavat sinua luomaan menestyksekkään urapolun. Kyberturvallisuuden dynaamisella ja nopeatempoisella alalla yksikään päivä ei ole samanlainen. Tule mukaan tutustumaan jännittäviin haasteisiin, jotka odottavat sinua kyberturvallisuusanalyytikkona, uhkien havaitsemisesta ja vaaratilanteisiin vastaamisesta haavoittuvuusarviointeihin ja eettiseen hakkerointiin. Olet eturintamassa suojaamassa digitaalista omaisuutta ja muokkaamassa kyberturvallisuuden tulevaisuutta.

Suuret Oluet – Pienet Panimot

Brahenpuisto / Tuomiokirkontori

  • To 10.8.2023 klo 15 – 00
  • Pe 11.8.2023 klo 15 – 00
  • La 12.8.2023 klo 12 – 00

SOPP järjestettiin Turussa ensimmäisen kerran vuonna 2012!

Miltä kuulostaisi kesä, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen. Kesällä 2023 yhdeksättä kertaa Turussa järjestettävä Suuret Oluet – Pienet Panimot -festivaali järjestetään Turun keskustan alueella.

Ennakkoliput ja tapahtuman ajankohtaiset tiedot löydät täältä.