21/04/2021

Cohesity

Cohesity-ratkaisulla hyödynnät ja hallinnoit paremmin dataasi!

Cohesityn multicloud-alusta keskittyy ratkaisemaan yritysten ja organisaatioiden haasteet voimakkaasti kasvavissa tietomassoissa.

Cohesityn sovelluspohjainen, ns. web-scale alusta tarjoaa joustavan ratkaisun erittäin suurienkin datamassojen tallentamiseen sekä analysointiin. Yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun avulla yrityksen IT voi keskittyä tukemaan liiketoimintaa tuottamalla jo tallennetulle tiedolle merkittävää lisäarvoa mm. analytiikan avulla.

Cohesityn visiona on tarjota älypuhelimen kaltainen innovaatio IT:n tarpeisiin. Ratkaisu yhdistää useita työkuormia ja dataa yksinkertaisen ja yhtenäisen käyttöliittymän alle, jota voidaan rikastaa koneoppimisella ja tekoälyllä.
Cohesity Partner Finland

NetNordic Finland on Cohesity partneri Suomessa

NetNordic on Cohesityn Preferred Partner ja Cohesity on NetNordicin strateginen teknologiavalinta. Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä Cohesity-käyttöönottoja.

Lisäksi ympäristöt ovat NetNordicin jatkuvien tukipalveluiden piirissä.


Cohesityn Helios Multicloud Platform

Cohesityn alusta on suunniteltu olemaan aina käytettävissä.

Cohesity Helios yhdistää kaikki yritysten ns. ’secondary storage’ -tarpeet yhtenäiseen käyttöliittymään, helposti skaalautuvaan ja taloudelliseen sovellukseen. Teknologia voi yhdistää tiedon suojauksen, tiedostojen sekä objektien tallentamisen. Samalla se mahdollistaa kaiken tallennetun tiedon etsimisen ja analysoinnin.

Alustassa voidaan ajaa myös kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten esimerkiksi Splunk, joka laajentaa ratkaisuun tallennetun datan käsittelyn mahdollisuudet helposti ja nopeasti uusiin liiketoimintatarpeisiin.

Asiakastarinat

&

Referenssit

Fennia

Fennian liiketoiminta-alustojen tulee olla toiminnassa 24/7/365. Tämän varmistamiseksi NetNordic toteutti konesalien modernisoinnin Nutanix- ja Cohesity- teknologioilla, joilla taataan kustannustehokas, skaalautuva ja vikasietoinen alusta.

Lue lisää
fennia asiakastarina netnordic