Contact by mail

21/04/2021

Cohesity

Cohesity-ratkaisulla hyödynnät ja hallinnoit paremmin dataasi!

Cohesity Multicloud -alusta keskittyy ratkaisemaan yritysten ja organisaatioiden haasteet voimakkaasti kasvavissa tietomassoissa.

Cohesity yksinkertaistaa datahallinnan

Cohesityn visiona on tarjota älypuhelimen kaltainen innovaatio IT:n tarpeisiin. Ratkaisu yhdistää useita työkuormia ja dataa yksinkertaisen ja yhtenäisen käyttöliittymän alle, jota voidaan rikastaa koneoppimisella ja tekoälyllä.

Cohesityn ratkaisu yhdistää tiedon suojauksen, tiedostojen ja objektien tallennuspalvelut sekä mahdollistaa nopean testi- ja kehitysympäristöjen luonnin tuotantoympäristöstä.

Cohesityn sovelluspohjainen, ns. web-scale alusta tarjoaa joustavan ratkaisun erittäin suurienkin datamassojen tallentamiseen sekä analysointiin. Yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun avulla yrityksen IT voi keskittyä tukemaan liiketoimintaa tuottamalla jo tallennetulle tiedolle merkittävää lisäarvoa mm. analytiikan avulla.

Cohesityn Helios Multicloud Platform

Cohesityn alusta on suunniteltu olemaan aina käytettävissä.

Cohesity Helios yhdistää kaikki yritysten ns. ’secondary storage’ -tarpeet yhtenäiseen käyttöliittymään, helposti skaalautuvaan ja taloudelliseen sovellukseen. Teknologia voi yhdistää tiedon suojauksen, tiedostojen sekä objektien tallentamisen. Samalla se mahdollistaa kaiken tallennetun tiedon etsimisen ja analysoinnin.

Alustassa voidaan ajaa myös kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten esimerkiksi Splunk, joka laajentaa ratkaisuun tallennetun datan käsittelyn mahdollisuudet helposti ja nopeasti uusiin liiketoimintatarpeisiin.

NetNordic Finland on Cohesity partneri Suomessa

NetNordic on Cohesityn korkeimman tason kumppani – Premier Partner, ja Cohesity on NetNordicin strateginen teknologiavalinta. Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä käyttöönottoja teknologian avulla.

Jatkuvat tukipalvelumme myös pitävät huolen, että Cohesity-ratkaisusi palvelee sinua ja yritystäsi pitkään muutokset ja kasvun huomioiden.