NetNordic Software-Defined WAN


NetNordic SD-WAN ratkaisu perustuu palkittuun VeloCloud ratkaisuun (VeloCloud on osa VMWarea). NetNordicin SD-WAN ratkaisu parantaa yrityksenne asiakaskokemusta optimoimalla sovellusten suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yrityksesi toimintakriittiset sovellukset ovat optimoituja ja tavoitettavissa sijaitsivat ne sitten paikallisissa-, hybridi- tai julkipilvipalveluissa. SD-WAN ratkaisumme tarjoaa natiivia (”single box solution”) tietoturvaa integroimalla Palo Alto Networksin palomuuriratkaisun.

Sovellusten optimointia voidaan entisestään parantaa käyttämällä pilvipohjaisia välityspalvelimia (”Cloud Gateways”), jotka sijaitsevat suurimmissa datakeskuksissa ympäri maailmaa. Ratkaisun avulla voidaan optimoida yrityksesi käyttämät SaaS ja pilvipalvelut, kuten Office 365 ja Amazon AWS.

NetNordic SD-WAN ratkaisua hallitaan WEB-käyttöliittymällä ja se toteutetaan täysin pilvipalveluna. Yrityksesi toimitiloihin asennetaan ainoastaan yhdyskäytävä (rautapohjainen tai virtuaalinen). Ratkaisu tarjotaan kuukausiveloitteisena palveluna.

NetNordic SD-WAN palvelulla hallitset omaa WAN-verkkoasi ja voit valita parhaan mahdollisen liittymätarjoajan yrityksesi tarpeisiin. Voit myös parantaa WAN-verkon luotettavuutta valitsemalla useita erillisia liittymiä (mobiili tai kiinteäverkko).

Palveluun voidaan liittää NetNordicin tarjoama valvontakeskuspalvelu (”Network Operation Service”, NOC), joka mahdollistaa ratkaisun jatkuvan valvonnan ja reagoinnin sitä vaativissa tilanteissa.

Autamme yritystäsi rakentamaan ja ylläpitämään tietoturvallista, optimoitua ja luotettavaa SD-WAN ratkaisua.

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!