SD-WAN yrityksille NetNordicin avulla

NetNordic SD-WAN -ratkaisu perustuu palkittuun VeloCloud-ratkaisuun. NetNordicin SD-WAN ratkaisu parantaa yrityksen asiakaskokemusta optimoimalla sovellusten suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yrityksen toimintakriittiset sovellukset ovat optimoituja ja tavoitettavissa – sijaitsivat ne sitten paikallisissa-, julki- tai hybridipilvipalveluissa. SD-WAN ratkaisumme tarjoaa natiivia (“single box solution”) tietoturvaa integroimalla Palo Alto Networksin palomuuriratkaisun.

Sovellusten optimointia voidaan entisestään parantaa käyttämällä pilvipohjaisia välityspalvelimia (“Cloud Gateways”), jotka sijaitsevat suurimmissa datakeskuksissa ympäri maailmaa. Ratkaisun avulla voidaan optimoida yrityksesi käyttämät SaaS ja pilvipalvelut, kuten Office 365 ja Amazon AWS.

NetNordic SD-WAN ratkaisua hallitaan WEB-käyttöliittymällä ja se toteutetaan täysin pilvipalveluna. Yrityksesi toimitiloihin asennetaan ainoastaan yhdyskäytävä (rautapohjainen tai virtuaalinen). Ratkaisu tarjotaan kuukausiveloitteisena palveluna.

WAN-optimointi antaa mahdollisuuden turvata pääsyn yrityksen kriittisiin sovelluksiin ja pilvipalveluihin

NetNordic SD-WAN

NetNordic SD-WAN palvelulla hallitset omaa WAN-verkkoasi ja voit valita parhaan mahdollisen liittymätarjoajan yrityksesi tarpeisiin. Voit myös parantaa WAN-verkon luotettavuutta valitsemalla useita erillisia liittymiä (mobiili tai kiinteäverkko).

Palveluun voidaan liittää NetNordicin tarjoama valvontakeskuspalvelu (“Network Operation Service”, NOC), joka mahdollistaa ratkaisun jatkuvan valvonnan ja reagoinnin sitä vaativissa tilanteissa.

Lataa esite tästä.

NetNordic SD-WAN tuo selkeää hyötyä perinteisiin verkkoratkaisuihin
verrattuna

Valitse se yrityksellesi, kun 

 • Tarvitset nopeaa ja yksinkertaista toimipisteiden verkottamista tai konfiguraatiomuutoksia
 • Toimipisteissäsi käytetään sovelluksia, jotka tarvitsevat parempaa yhteyden laatua tai sovelluksia, jotka ovat herkkiä verkon ruuhkatilanteille.
 • Käytät SaaS sovelluksia (esim. Salesforce.com, Google Mail, AWS, tai Office
  365) ja et halua ohjata kaikkea liikennettä palvelinkeskuksen kautta tai haluat optimoida liikennettä näille palveluille.
 • Tarvitset VPN/salattua yhteyttä ja haluat tehdä sille pakettikohtaista
  liikenteen jakoa
 • Tarvitset nopeasti kahden tai useamman toimipisteen välille
  automaattisen salatun tunnelin.
 •  Haluat täyden näkyvyyden WAN-verkollesi ja keskitetyn hallintaportaalin.
 •  Haluat mahdollisuuden kilpailuttaa eri yhteysvaihtoehdot useamman
  operaattorin kanssa tai hajauttaa yhteydet usealle operaattorille
  vikasietoisuuden parantamiseksi.
 •  Haluat itse hallita omaa WAN-verkkoa tai haluat hankkia verkkoratkaisun
  palveluna.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä meihin ja palaamme sinulle mahdollisimman pian.