Konesaliratkaisut NetNordicilta


NetNordicin konesaliratkaisut pohjautuvat johtaviin teknologioihin sekä NetNordicin asiakaslähtöisiin ja ammattitaitoisiin palveluihin.

Nopeasti etenevä digitalisaatio ja ympärivuorokautiset palvelut asettavat korkeat vaatimukset konesaliratkaisuille. NetNordicin konesaliratkaisut perustuvat asiantuntevaan arkkitehtuurisuunnitelmaan, joka huomioi kaikki asetetut käytettävyys-, saatavuus- ja suorituskykyvaatimukset.

Konesaliratkaisut tuotetaan huolellisen suunnittelun, laadukkaan toteutuksen ja asiakaslähtöisten tukipalvelut takaavat korkealuokkaisen asiakaskokemuksen.

Luotettava ja kokenut kumppani

NetNordicin pitkät asiakassuhteet perustuvat kokeneeseen ja ammattitaitoiseen henkilöstöön ja luotettavaan kumppanuuteen. Olemme läsnä asiakkaidemme arjessa – tukena ja turvana.

Johtavat teknologiat ja parasta osaamista!

HCI – Hyperkonvergenssi

Hyperkonvergenssi on erittäin nopeasti yleistynyt, seuraavan sukupolven konesalien palvelin- ja tallennusratkaisu. Hyperkonvergenssi on ohjelmistokeskeinen ratkaisu, jossa yhdistetään laskenta, virtualisointi, tallennusverkko...

Lue lisää

Hybridipilvi

Lue lisää

Perinteiset konesaliratkaisut

NetNordicin perinteiset konesaliratkaisut kattavat erilaisiin arkkitehtuureihin perustuvat palvelin-, tallennus- ja verkkoratkaisut johtavilta teknologiatoimittajilta. NetNordicilla on pitkäaikainen kokemus kriittisten työkuormien –...

Lue lisää

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!