Konesalin modernisointi hallitusti NetNordicin avulla


Konesalin modernisointi tarkoittaa infrastruktuuriratkaisujen yksinkertaistamista, ketteröittämistä ja automatisointia. Näiden tavoitteiden saavuttamisessa yhteinen nimittäjä on usein HCI – hyperkonvergenssi.

Konesalin yksinkertaistaminen tarkoittaa siirtymistä kolmitierarkkitehtuurista hyperkonvergenssiin. Tällöin arkkitehtuuri yksinkertaistuu ja yhtälöstä poistuu sekä sekä tallennusverkko, että erilliset tallennusjärjestelmät. Yritykselle tämä tuottaa hyötyjä hankinnan- ja hallinnankustannuksissa.

Konesalin ketteryyden lisääminen mahdollistaa entistä nopeamman ja joustavamman palveluiden tuottamisen digitalisoituvalle liiketoiminnalle. Tarve ketteryydelle usein syntyykin juuri halusta nopeuttaa yritysten time-to-market aikaa.

Tietotekniikka ei saa olla kehittämisen ja kehityksen jarru – vaan sen mahdollistaja! Järjestelmien ketteryyttä tarvitaan myös, jotta kyetään kytkemään julkipilvet osaksi yksityistä pilveä muodostamaan Hybrid Cloudin, hybridipilven.

Automatisoimalla konesaliratkaisujaan asiakkaamme ovat kyenneet vapauttamaan resurssejaan kehitystehtäviin, vähentämään inhimillisiä virheitä ja nopeuttamaan prosessejaan. Automatisoinnissa keskeisessä roolissa ovat modernien ratkaisujen avoimet rajapinnat, jotka mahdollistavat erilaisten palvelujen hallintajärjestelmien integraatiot.

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksellesi älykkään ja joustavan IT-ympäristön!

HCI – Hyperkonvergenssi

Hyperkonvergenssi on erittäin nopeasti yleistynyt, seuraavan sukupolven konesalien palvelin- ja tallennusratkaisu. Hyperkonvergenssi on ohjelmistokeskeinen ratkaisu, jossa yhdistetään laskenta, virtualisointi, tallennusverkko...

Lue lisää

Hybridipilvi

Lue lisää

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!

Ota yhteyttä meihin tästä!


020 743 8000 sales.fi@netnordic.com


Täytä tietosi lomakkeelle ja me olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kiitos!