NetNordic Software-Defined WAN

NetNordic SD-WAN ratkaisu perustuu palkittuun VeloCloud ratkaisuun (VeloCloud on osa VMWarea). NetNordicin SD-WAN ratkaisu parantaa yrityksenne asiakaskokemusta optimoimalla sovellusten suorituskykyä ja luotettavuutta.

Yrityksesi toimintakriittiset sovellukset ovat optimoituja ja tavoitettavissa sijaitsivat ne sitten paikallisissa-, hybridi- tai julkipilvipalveluissa. SD-WAN ratkaisumme tarjoaa natiivia (“single box solution”) tietoturvaa integroimalla Palo Alto Networksin palomuuriratkaisun.

Sovellusten optimointia voidaan entisestään parantaa käyttämällä pilvipohjaisia välityspalvelimia (“Cloud Gateways”), jotka sijaitsevat suurimmissa datakeskuksissa ympäri maailmaa. Ratkaisun avulla voidaan optimoida yrityksesi käyttämät SaaS ja pilvipalvelut, kuten Office 365 ja Amazon AWS.

NetNordic SD-WAN ratkaisua hallitaan WEB-käyttöliittymällä ja se toteutetaan täysin pilvipalveluna. Yrityksesi toimitiloihin asennetaan ainoastaan yhdyskäytävä (rautapohjainen tai virtuaalinen). Ratkaisu tarjotaan kuukausiveloitteisena palveluna.

WAN optimization provides the opportunity to secure access to the company's business-critical applications and cloud services.

NetNordic SD-WAN

 

NetNordic SD-WAN palvelulla hallitset omaa WAN-verkkoasi ja voit valita parhaan mahdollisen liittymätarjoajan yrityksesi tarpeisiin. Voit myös parantaa WAN-verkon luotettavuutta valitsemalla useita erillisia liittymiä (mobiili tai kiinteäverkko).

Palveluun voidaan liittää NetNordicin tarjoama valvontakeskuspalvelu (“Network Operation Service”, NOC), joka mahdollistaa ratkaisun jatkuvan valvonnan ja reagoinnin sitä vaativissa tilanteissa.

Lataa esite tästä.

Contact me
  Networking
  Security
  Data Center
  SD-WAN

  Contact our expert advisors!

   

  Do you want personal advice for your company? Please submit your details via the form and we will contact you.