Contact by mail

21/04/2022

Pyroll

Pyroll Pakkaukset yhtenäisti ja modernisoi liiketoimintaansa Nutanix-teknologialla

Kotimainen Pyroll on vuodesta 1973 alkaen toimittanut markkinoille vastuullisia pakkausmateriaaleja. Erityisesti elintarviketeollisuuden luottokumppanina tunnettu Pyroll valmistaa maan johtaville brändeille kestäviä pakkauksia kuidusta sekä muovista. Pitkän historian omaava yhtiö pyrki taklaamaan vanhentuneiden liiketoimintajärjestelmien aiheuttamat haasteet NetNordicin asiantuntijoiden sekä modernin Nutanix-teknologian avulla.

Voit myös katsoa asiakastarinan videomuodossa täältä.

Markus Hänninen, Pyroll Pakkausten Tietohallintojohtaja.

“Teemme NetNordicin kanssa yhteistyötä yhtiömme kapasiteettipalveluiden parissa. NetNordic on rakentanut meille täysin uuden kapasiteettialustan ja he hoitavat kaikki siihen liittyvät jatkuvat palvelut. Olemme edelleen tiiviissä yhteistyössä NetNordicin kanssa, sillä seuraamme proaktiivisesti ympäristömme toimintaa ja siellä ilmeneviä kehityskohteita”, kertoo Pyroll Pakkausten tietohallintojohtaja Markus Hänninen.

Resurssitehokas Nutanix-teknologia antaa aikaa omalle ydinosaamiselle

Tarve liiketoimintajärjestelmien uudistamiseen syntyi, kun Pyroll Group -konserni jakautui kahtia yritysjärjestelyjen vuoksi. Yhtiön käytössä ollut vanha alusta haluttiin päivittää modernimpaan ja helposti ylläpidettävään versioon, joka keventäisi myös pienen ICT-osaston työtaakkaa. NetNordic tarjosi Pyroll Pakkauksen tarpeisiin kokonaisvaltaisen Nutanix-ratkaisun, joka yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi.

“Liiketoimintaympäristömme on melko hajanainen, sillä meillä on useita tehtaita ja valmistamme paljon erilaisia tuotteita. Uutta teknologia-alustaa kartoittaessa tavoitteenamme oli saavuttaa lisää yhtenäisyyttä sekä kustannustehokkuutta liiketoimintaan, ja lopulta Netnordic onnistui vakuuttamaan meidät Nutanix-teknologialla. Vaivattoman Nutanix-teknologian käyttöönotto on ratkaissut kaikki ylläpidolliset haasteet, joita meillä on ollut ICT-tiimin pienestä koosta johtuen”, Markus kertoo.

Markus Hänninen suosittelee lämpimästi NetNordicia ja tuo hyvänä puoleen esiin etenkin vahvan Nutanix-teknologian osaamisen.

Avoimuus onnistuneen yhteistyön avaintekijänä

Pyroll Pakkaukset on tehnyt tiivistä kehitystyötä yhdessä Netnordicin kanssa, jotta uusi kapasiteettialusta vastaisi yhtiön tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyään alan ammattilaisten tuella käyttöönotettu alusta palvelee työntekijöitä koko konsernin laajuudella. Nutanixin skaalautuvan teknologian ansiosta investointi on pitkäikäinen ja se mahdollistaa yhtiön liiketoiminnan kasvun myös tulevaisuudessa.

“Parasta yhteistyössä Netnordicin kanssa on ehdottomasti ollut avoimuus ja läpinäkyvyys välillämme. Meillä on erinomainen keskusteluyhteys ja tiedämme aina, missä mennään.” Markus tiivistää.

”NetNordicin porukka on helposti lähestyttävä ja heillä kaikilla on proaktiivinen ote työskentelyssä. Voisin suositella Netnordicia, koska heillä on vahva osaaminen Nutanix-teknologian saralla. Heidän ansiostaan olemme onnistuneet vähentämään oman tiimimme hallinnollista työtä ja kasvattamaan ympäristömme vikasietoisuutta”, kertoo Markus.

Lue lisää Nutanix-teknologiasta täältä.