Contact by mail

24/09/2021

Integral

Vuonna 2005 perustettu Integral Oy tarjoaa monipuolisia ICT-palveluita kotimaisille yrityksille. Oman liiketoimintansa kehittämiseen Integral löysi merkittävää apua NetNordicin tarjoamasta Nutanix-teknologiasta.

“Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat esimerkiksi pilvipalvelut, konsultointi, IoT ja softakehitys. Aiemmin koimme ongelmaksi sen, ettei käyttämämme teknologia ollut riittävän skaalautuvaa. NetNordicin tuella otimme käyttöön uuden Nutanix-ratkaisun, joka on vastannut odotuksiimme”, kuvailee Integralin tuotantojohtajana työskentelevä Tomas Forsskåhl.

Moderni teknologia liiketoiminnan kehittämisen lähtökohtana

Pilvinatiivi Nutanix-teknologia on uudistanut Integralin päivittäistä toimintaa toivotulla tavalla. Kehittynyt raportointi sekä automatisoitunut työskentely näkyy organisaation toiminnassa myös huomattavina kustannussäästöinä.

“Saimme NetNordicilta käyttöömme uuden teknologian, joka toimii kuten halusimme. Olemme saaneet aikaan merkittäviä säästöjä erityisesti skaalautuvuuden parantumisen ansiosta. Lisäksi työskentelymme on automatisoitunut ja raportointimme on kehittynyt huomattavasti. Nutanix on selvästi tehokkaampi kuin aiemmin käyttämämme teknologia”, Forsskåhl kuvailee.

Osaavan kumppanin kanssa yhteistyö on antoisaa

Forsskåhlin mukaan uuden teknologian käyttöönotto oli huoletonta asiantuntevan kumppanin tuella. Yhteistyön alkaessa tehtiin huolelliset riskikartoitukset sekä suunnitelmat, joiden ansiosta koko prosessi lähti liikkeelle jouhevasti.

nutanix referenssi Integral

“NetNordicin kanssa työskentely on ollut alusta asti helppoa ja ammattimaista. He toimivat prosessissa ikään kuin projektinjohtajina, ja meidän asiantuntijamme olivat mukana tekemässä transitiota. Saimme NetNordicilta valmiit suunnitelmat ja aikataulut, joista pidettiin kiinni. Uutta teknologiaa käyttöönottaessa henkilökuntamme sai myös hyvän koulutuksen”, Forsskåhl kertoo.

Integralilla ollaan tyytyväisiä kuluneeseen yhteistyöhön, joka perustuu asiantuntevaan palveluun sekä korkealuokkaisiin ratkaisuihin. Forsskåhlin mukaan kumppanuus tulee saamaan jatkoa myös tulevaisuudessa yhteisten asiakasprojektien merkeissä.

“Parasta koko prosessissa on ollut erittäin hyvä yhteistyö, joka on toiminut molempiin suuntiin. Tulemme tulevaisuudessakin tekemään NetNordicin kanssa yhteisiä asiakasprojekteja, joihin saamme heiltä teknisiä ratkaisuja sekä asiantuntemusta. Voin ehdottomasti suositella NetNordicia heidän ammattitaitonsa ja toimintatapojensa ansiosta”, Forsskåhl kiittelee.

Integral yrityksenä

15 vuotiaan Integralin ydintoiminta on ICT-osaaminen ja palvelujen tuottaminen yrityksille. Integralilla työskentelee 30 henkilöä. Lue lisää: www.integral.fi