21/11/2023

AddSecure

NetNordicin ja AddSecuren suhteella on tärkeä rooli AddSecuren digitaalisen omaisuuden turvaamisessa!

AddSecure on eurooppalainen yritys, jolla on noin 50 000 turvallisten IoT-yhteyksien alalla toimivaa asiakasta, ja se käsittelee päivittäin noin 550 000 kriittisen tärkeää yhteyttä. Turvallisuus on AddSecuren olemassaolon perusta. NetNordic tarjoaa kyberturvallisuusasiantuntemusta ja toimittaa SOC-palvelun, jotta AddSecure voi reagoida ja eristää mahdollisia tietoturvauhkia datainfrastruktuuriympäristössään 24/7/365. NetNordic toimittaa AddSecurelle myös kattavan valvonnan ja tietoturva-asiantuntijaryhmän.

”Valitsimme NetNordicin, koska he pystyvät sopeutumaan AddSecureen ja koska heillä on todistetusti kokemusta kyberturvauhkien käsittelystä”, sanoo AddSecuren operatiivinen johtaja Krister Tånneryd ja jatkaa: ”Kun on kyse päivittäisestä toiminnasta, personoitu tiimi ja valmius sopeutua asiakkaaseen ovat ratkaisevia, ja siksi valitsimme NetNordicin”.

NetNordicin SOC-palvelu toimii täysin riippumatta siitä, mitä palveluja asiakkaat käyttävät, ja se on täydellinen ja täysin läpinäkyvä palvelu. Ketterä ja tekninen tietoturvatiimi varmistaa, että kaikki asiakkaamme ovat turvassa, ja asiantuntijamme lisäävät osaamista, tehokasta seurantaa ja nopeuttavat reagointiaikoja kyberturvauhkiin ja häiriötilanteisiin.

Ota yhteyttä meihin tästä!

Soita meille suoraan puhelinnumeroomme +358 20 743 8000, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.fi@netnordic.com tai täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kiitos!

Contact by mail